TELJES TERMÉKLEÍRÁS

Hoka egy Ms Speedgoat 4 Csizma 1106525 Gfbi

A Hoka One One kollekció legfontosabb és évek óta legkeresettebb nyomvonalmodellje, amelyet nagy távolságok fedezésére terveztek egy kihívást jelentő hegyi környezetben. Ez nagyszerű mindenféle dudorok és sziklák. Nem túlzás az a tény, hogy a híres "Chamois" a márka megtestesítője, zászlóshajója. Építése azoknak a technológiáknak a lényege, amelyekről a Hoka One híres. A középső rétegben található EVA hab szilárd rétege biztosítja a legmagasabb szintű párnázást. A ringató meta-rocker fenntartja a természetes futási technikát, miközben növeli a futási dinamikát. A lábnak a cipő vállában való alacsony illeszkedése stabilitást biztosít a lábának, minimalizálva a sérülés kockázatát. Legfeljebb 32 mm hab a sarok alatt, 28 mm a lábujjak alatt kivételes lágyságérzetet biztosít, anélkül, hogy elveszítené a dinamikát, valamint a talajtól való elszigeteltséget. Az agresszív Vibram ® Megagrip Külső talp futófelülete, amely 5 mm-es kiemelkedésekkel van felszerelve, kiválóan megtartja a kőzetet (szintén nedves), a kavicsot és a lazább talajt. Összefoglalva-ha egy mountain Runner ultras, Speedgoat 4 teszi az abszolút legjobb választás az Ön számára.


Gyártó:
Hoka One One One
Modell:
Speedgoat 4
Cikkszám:
1106525 GFB
Külső anyag:
háló + szintetikus anyag
Belső anyag:
textilanyag
Beszúrás:
textil anyag + szintetikus anyag
Egyetlen átmérő:
gumi + Vibram ® Megagrip
Központi talp:
EVA hab + meta-rocker + aktív lábkeret
Kinevezés:
futás
Szín:
narancs / Sötétkék

További Információk:

  • tömeg: 306g
  • csepp: 6mm
  • fényvisszaverő elemek

Technológiák:
  • EVA hab-a talp az EVA használatán alapul-egy speciális hab, amelyet a középső rétegrétegbe helyeznek. Könnyű ütéscsillapító műanyagból készül-akár 2,5-szer vastagabb, mint a klasszikus cipőkben. Az EVA használata a kinetikus energia felszívódásával jár, ami ennek eredményeként a sokkok magas szintű kiegyenlítéséhez vezet.
  • Meta-rocker-egy speciális rendszer a középalakú geometria, azzal jellemezve, egy kis különbség a bölcső között a sarok, a lábujjak. Ez egyedülálló támogatási hatást eredményez, megkönnyítve a lábak helyes helyzetét futás közben, ezáltal megőrizve természetes technikáját. Ez növeli a futási hatékonyságot.
  • Az aktív LÁBKERET olyan megoldás, amely stabil illeszkedést biztosít a lábnak a cipőben-függetlenül az alaktól, a szélességtől és a futó technikától-anélkül, hogy növelni kellene a súlyt. Ez a megoldás azt eredményezi, hogy a láb, ahelyett, hogy a talp felületén fekszik, beleesik. Így ez a stabilizáció növekedéséhez vezet futás közben.
  • A VIBRAM ® MEGAGRIP a Vibram márkájú talp zászlóshajója, amelyet megfelelő cipőben, valamint nyomvonalas fogaskerekekhez használnak. Ez egy agresszív futófelületen alapul, egyenletesen elosztott kiemelkedésekkel, amelyek a Kopásálló gumi speciális keverékéből készülnek. Ez garantálja a cipő nagy tapadást a földön - legyen az szikla (nedves is), kavics, erdei talajtakaró, vagy akár enyhén mocsaras terep.
Hoka egy Ms Speedgoat 4 Csizma 1106525 Gfbi
pixel
MéretUKUS MENUS WOMENCM
41 1/37,58926
4288,59,526,5
42 2/38,591027
43 1/399,510,527,5
449,5101128
44 2/31010,511,528,5
45 1/310,5111229
461111,512,529,5
Felhasználók véleménye
Kérdezz a termékről:

További kérdésed van a termékkel kapcsolatban? Örömmel várjuk jelentkezésedet! Kérjük, töltsd ki az űrlapot és mi a lehető leggyorsabban megválaszoljuk a kérdésed.

Az e-mail címed:
A mező kitöltése szükséges a rendelés létrehozásához.
A kérdésed:
A mező kitöltése szükséges a rendelés létrehozásához.
a kijelölt mezők - A mező kitöltése szükséges a rendelés létrehozásához. - kötelezők
Ajánld ezt a terméket:

Ha szeretnél szólni az ismerösödnek egy olyan termékről, amely szerinted érdekelheti őt, töltsd ki az alábbi formanyomtatványt.

Neki ajánlom:
A mező kitöltése szükséges a rendelés létrehozásához.
Megadhatsz több e-mail címet is, vesszővel elválasztva őket egymástól
Az aláírásom:
A mező kitöltése szükséges a rendelés létrehozásához.
Üzenet:
A mező kitöltése szükséges a rendelés létrehozásához.
a kijelölt mezők - A mező kitöltése szükséges a rendelés létrehozásához. - kötelezők