Blog

                    Sneaker Blog
YEEZY BOOST 350 V2 "BUTTER'

YEEZY BOOST 350 V2 "BUTTER'

27/06/2018
Nagyon jó hírem van minden adidas és Kanye West szimpatizáns és fan számára. Igen, sikerült! Az adidas és a híres rapper műalkotása először érkezett el hozzánk a SneakerStudióba.

Pontosan 06/30-án 10:00 órától a világ egyik legkívántabb modelljét, a YEEZY BOOST 350 V2-t megvásárolhatjátok a SneakerStudióban!

Ezt a szupermodellt már nem igazán kell senkinek sem bemutatni, de azért engedjétek meg, hogy megosszak veletek néhány infót a YEEZY-ről.

Minden 12 évvel ezelőtt kezdődött, amikor Kanye megtervezte az adidas kérésére azt a cipőt, amely végül sosem került kivitelezésre... és mekkora kár volt érte! Kíváncsi vagyok vajon milyen hatást produkál majd az elkészült modell, de egyelőre hagyjuk a spekulációkat! Évek multán újból elővették az elkészült tervezetet és 2013 végén létrejött a hivatalos együttműködés az adidas és Kanye West között. Már 2015 januárjában eladásra kerültek az első, dedikált adidas YEEZY BOOST 750 "Light Brown" példányok.

Az új YEEZY 350, 950, 350 V2, 700 és 500 modellek robbanásszerű eladása Kanye West és a német márka sikeres együttműködésének megerősítéseként szolgált. A cipőkkel egyidőben kijött a művész nevével ellátott „YEEZY Season” ruhakollekció is, amely ez idáig 7 modellel bővült.

E rövid bevezető után bemutatom nektek a mai bejegyzés főhősének - a YEEZY BOOST 350 V2 ‘Butternek’ - az alakját. A legújabb modell a tökéletesen átvett szerkezetnek a folytatása - amely az elasztikus Primeknit fonálból készült uppert, illetve a hullámos, Boost csillapítóval ellátott uppert jelenti. A minimalizmus és a kényelem kapcsolódása már önmagában óriási dolgot jelent az igazi fanok számára. A modellt a sárgának egyik vajszínű árnyalata fedi be. Van egy nagy hasonlóság e modell és az elődei között - nincs a közepén a ‘SPLY 350’ felirat, pontosan, mint a „Cream” verziónál. Tetszik nektek ez az átalakítás? Szerintem ettől csak még karakteresebb lett. Pontosan azon elv szerint lett megalkotva, amely azt mondja, hogy a "kevesebb néha több."

Mit kell tennetek azért, hogy a tietek legyen? Elég, ha feliratkoztok a vásárlásra feljogosító sorsolásra itt.

További részletekért kattints ide: yeezy.sneakerstudio.com

Sok sikert kívánok!


rafcyk