Blog

                    Sneaker Blog
YEEZY BOOST 350 V2 "BUTTER'

YEEZY BOOST 350 V2 "BUTTER'

27/06/2018
Nagyon jó hírem van minden adidas és Kanye West fan számára. Igen, sikerült! Az adidas és a híres rapper műalkotása elérkezett hozzánk a SneakerStudióba.

06/30-án 10:00 órától pontosan a világ egyik legkeresettebb modelljét, a YEEZY BOOST 350 V2-t vásárolhatjátok meg a SneakerStudióban!

Ezt a szupermodellt már nem kell senkinek sem bemutatni, de azért engedjétek meg, hogy megosszak néhány infót a YEEZY-ről.

Minden 12 évvel ezelőtt kezdődött, amikor Kanye megtervezte az adidas kérésére azt a cipőt, ami végül sosem került kivitelezésre... és mekkora kár volt érte! Kíváncsi vagyok milyen hatást ér majd el az elkészült modell, de egyelőre hagyjuk a spekulációt! Évek múltán ismét elővették az elkészült tervezetet és 2013 végén létrejött a hivatalos szerződés az adidas és Kanye West közti együttműködésről. Már 2015 januárjában eladásra kerültek az első, dedikált adidas YEEZY BOOST 750 "Light Brown" példányok.

Az új YEEZY 350, 950, 350 V2, 700 és 500-as robbanásszerű eladása Kanye West és a német márka együttműködésének sikeres eredményeként szolgált. A cipőkkel egyidőben kijött a művész nevével ellátott „YEEZY Season” ruhakollekció is, amely ez idáig 7 darabbal bővült.

E rövid bevezető után bemutatom nektek a mai bejegyzés főhősének - a YEEZY BOOST 350 V2 ‘Butternek’ - a felépítését. A legújabb modell a tökéletesen átvett szerkezetnek a folytatása - amely az elasztikus Primeknit fonálból készült, hullámos, Boost csillapítóval ellátott uppert jelenti. A minimalizmus és a kényelem kapcsolódása már önmagában óriási dolgot jelent az igazi fanok számára. A modellt a sárgának egyik vajszínű árnyalata fedi be. Van egy nagy hasonlóság e modell és az elődei között - nincs a közepén a ‘SPLY 350’ felirat, pontosan, mint a „Cream” verziónál. Tetszik nektek ez a módosítás? Véleményem szerint ettől csak még karakteresebb lett. Pontosan azon elv szerint lett megalkotva, amely azt mondja, hogy a "kevesebb néha több."

Mit kell tennetek azért, hogy a tietek legyen? Elég, ha feliratkoztok a vásárlásra feljogosító sorsolásra itt.

További részletekért kattints ide: yeezy.sneakerstudio.com

Sok sikert kívánok!


rafcyk