Blog

                    Sneaker Blog
The Hundreds x Puma Clyde „Decades”

The Hundreds x Puma Clyde „Decades”

16/12/2019

A Hundreds testvérek – a The Hundreds márka alapítói – úgy döntöttek, hogy kezelésbe veszik az 1973-ban debütált, és azóta kultikussá vált PUMA Clyde-ot. A kosárlabda ikonja rövid időn belül „utcai” klasszikussá vált, majd a kosárlabda parkettről indulva egyenesen a breaktáncosok szőnyegén landolt.

 

A The Hundreds kiadásában a Clyde-ok új, színesebb külsőt kaptak. A tervezők az eddig elérhető, klasszikus és eredeti színekhez modern, már-már ragadozó jellegű stíluselemeket adtak. A cipőkhöz használt anyagok külön kiemelik azok újdonságát és magas minőségét. A Puma Clyde-kat nubuk és velúr anyagokba „öltöztették”, ami az őrült színekkel együtt kiválóan összegzi az elmúlt 50 év hagyományait. A bal és jobb cipők színezése asszimetrikus, az arany fóliából készülő klasszikus, oldalsó jeleket pedig a The Hundreds logója és a karakterisztikus “Wildfire” váltotta fel.

 

A cipők környezetbarát anyagokból, természetes pamut felhasználásával, krómmentes bőrből, és újrahasznosított gumiból készülnek.

 

A cipők exkluzív elő-premierje a The Hundreds boltban lesz December 19-én, míg a The Hundreds x Puma Clyde “Decades” világpremierje December 12-én.

 

rafcyk