Termékvisszatérítés

SneakerStudio.hu webáruházban megvásárolható cipők és kiegészítők mindig újak és egyenesen a gyártóktól származnak, ami garantálja az eredetiségüket és a legkiemelkedőbb minőségüket. Amennyiben nem lennél elégedett a megrendelt termékkel és vissza szeretnéd küldeni, mi biztosítjuk neked ennek a lehetőségét.

30 NAPOT BIZTOSÍTUNK A TERMÉK VISSZAKÜLDÉSÉRE!

30 nap. Ennyi időn belül küldheted vissza azt a terméket, amellyel nem vagy elégedett anélkül, hogy megmondanád nekünk, hogy miért nem. A 30 nap a termék kézhezvételének időpontjától értendő. Ez 16 nappal több, mint amennyit más webshopok ajánlanak! Ha a SneakerStudio.hu webáruházban vásárolsz, felpróbálhatod a cipőt, amit megrendeltél és ha nem tetszik, eredeti állapotában visszaküldheted nekünk egy hónapon belül. A cipőt az eredeti dobozába belehelyezve kell visszaküldeni és a dobozt ragasztószalaggal körbe kell tekerni.

A termékvisszaküldés díja téged terhel. Elegendő elküldeni a csomagot futáron keresztül. Minél gyorsabban elküldöd, természetesen annál jobb, mert annál hamarabb tudjuk elküldeni neked a rendelésed ellenértékét. Ezentúl felhívjuk a figyelmed arra, hogy nem veszünk át utánvételes csomagot.

A visszaküldési szándékodat be tudod jelenteni e-mailen keresztül, vagy leírhatod egy papírra és beleteheted a csomagba a termékkel együtt. A nyilatkozat mintáját letöltheteinnen. A visszautalás értéke a visszaküldött termékek összértékével egyenlő. A visszautalás teljesítése 14 napon belül történik meg.


A termékeket az alábbi címre küldheted vissza:

Pondex Kft.
Erzsébet királyné útja 57-61.
Iroda 32
1142 Budapest

 

Mielőtt visszaküldesz egy terméket, kérünk győződj meg arról, hogy:

- nem volt használva (az átvétel utáni első felpróbáláson kívül)

- nem hibásodott meg

Amennyiben minél gyorsabban szeretnéd visszakapni a visszaküldött termék ellenértékét, kérünk csatold a következőket:

- számla, vagy nyugta. Ennek köszönhetően jelentősen gyorsabban találjuk meg a rendelésedet.

- Elállási Nyilatkozat

Mielőtt úgy döntesz, hogy mégis visszaküldöd a terméket, kérünk gondold át, hogy ugyanazt a terméket meg tudod-e vásárolni olcsóbban egy másik üzletben, vagy mindenképpen kifizetődő-e neked a csomag feladása. Azon üzletek közé tartozunk, amelyek meglehetősen alacsony áron kínálják termékeiket. A kínálatunk hatalmas. Nálunk biztosan megtalálod azt, amire szükséged van. Ha segítségre lenne szükséged a megfelelő cipő, vagy kiegészítő kiválasztásában, írj nekünk! Örömmel segítünk neked.

További információt az üzletünk Általános Szerződési Feltételeiben találsz

Töltsd le az Elállási Nyilatkozatot

A SneakerStudio.hu webáruházban meghosszabbítjuk a termékvisszatérítés idejét!