Blog

                    Sneaker Blog
Puma x DEF JAM - 30th anniversary

Puma x DEF JAM - 30th anniversary

23/04/2020

A PUMA úgy határozott, hogy megerősíti a tavalyi tiszteletét a Def-Jam amerikai lemezkiadó iránt, amely nemrég ünnepelte a 35. születésnapját.
 

A Def-Jam egy kultikus kiadó, amely számos klasszikus hip-hop album sikerének mögött áll. A lemezkiadót Rusel Simons és a ragyogó zenei producer, Rick Rubin alapította (többek között a Nirvana, a Faith No More, a Beastie Boys és az RHCHP sikeréért felelős).

Érdemes azt is tudni, hogy az olyan hírességek, mint a Jay-Z, Kanye West, Redman, Justin Bieber és Beastie Boys, a new york-i Def-Jamnek csak egy maroknyi képviselője.

A mai bejegyzés hőse a klasszikus kosárlabda modell PUMA Clyde. A választás nem véletlen, mert a kosár- és a hip-hop kultúrák szorosan összefonódnak. A jellegzetes, alacsony fehér színű bőr felső sarkát bordó kiegészítők díszítik. Elsősorban az oldalsó logóról, a betétről és a sarok részéről beszélek. Az aszkéta, minimalista dizájn a nyelv és a betét PUMA és Def-Jam logóinak formájában nyert részleteket. További jellegzetessége az, hogy megmutatja a gramofon karját a sarkon.


A Puma Clyde remek ajánlat minden hip-hop, kosárlabda és a legendás lemezkiadó rajongói számára
. A globális piacradobást 03/14-re tervezték.
 

rafcyk