Blog

                    Sneaker Blog
Diadora x LC23 'Pink Panther'

Diadora x LC23 'Pink Panther'

17/02/2020
A hagyományokkal rendelkező olasz márka úgy döntött, hogy folytatja az együttműködést az LC23 hazai tervezőjével, Leo Colaciccóval.

Leo Bariban született, ám szoros szálak fűzik Milánóhoz is. A legkiválóbb anyagból készült ingek kézi gyártásával kezdte karrierjét. Az olasz szorgalom és precíz kivitelezés olyan tulajdonságok, amelyek a tervezőt különösképpen jellemzik. Az LC23 sorozat a személyre szabáson, a minőségen, a kivitelezésen, a stíluson, a szenvedélyen és a szereteten alapszik.

Az olasz tervező legújabb projektje, amelyet a Diadorával közösen készített, tisztelgés a Rózsaszín Párduc szürreális karaktere előtt. A bűncselekmény- és vígjátéksorozat hőse először 1963-ban jelent meg, és megragadta a világ minden nézőjének szívét.

A Diadora x LC23 kollekciót merész színpaletta (különösen a címben található rózsaszín,) pasztell megjelenés és klasszikus anyagok, azaz velúr, perforált szembőr és nubuk jellemzi. A Rózsaszín Párduc hímzett képei csak hab a tortán. A kollekció két modellt tartalmaz. A Rebound Ace teniszcipőt és a 'chunky shoes’ stílusú Whiz Run futócipőt.

A Diadora x LC23 'Pink Panther' piacra dobása február 17-re esik. A kollekció mindkét modelljét megtalálod ide kattintva.


rafcyk