Blog

                    Sneaker Blog
Diadora x LC23 'Pink Panther'

Diadora x LC23 'Pink Panther'

17/02/2020
A hagyományokkal rendelkező olasz márka úgy döntött, hogy folytatja az együttműködést az LC23 hazai tervezőjével a.k.a. Leo Colaciccóval. 

Leo Bari szigetén született, ám szoros szálak fűzik Milánóhoz is. A legkiválóbb anyagból készült ing kézi gyártásával kezdte a karrierjét. Az olasz szorgalom és a precíz kivitelezés olyan tulajdonságok, amelyek a tervezőt különösen jellemzik. Az LC23 sorozat a személyre szabáson, a megkülönböztetésen, a minőségen, a kivitelezésen, a stíluson, a szenvedélyen és a szereteten alapszik.

Az olasz tervező legújabb projektje, amelyet a Diadorával közösen készített, tisztelgés a Rózsaszín Párduc szürreális karakterének. A bűncselekmény és a vígjáték sorozatának hőse először 1963-ban jelent meg, és azóta megragadta a világ minden nézőjének szívét.

A Diadora x LC23 kollekciót merész színpaletta (különösen a címben található rózsaszín), pasztell megjelenés és klasszikus anyagok, azaz velúr, perforált szembőr és nubuk jellemzi. A Rózsaszín Párduc hímzett képei csak hab a tortán. A kollekció két modellt tartalmaz. A tenisz - Rebound Ace -, és a 'chunky shoes’ stílusú Whiz Run futócipőt.

A Diadora x LC23 'Pink Panther' bemutatója február 17-re esik. A kollekció mindkét modellje megtalálható ezen a linken.


rafcyk