Blog

                    Sneaker Blog
ARKK Copenhagen Stormrydr - Túlélésre kitalálva

ARKK Copenhagen Stormrydr - Túlélésre kitalálva

22/11/2019

"Nincs rossz idő, csak rossz ruha." Mondja a régi skandináv közmondás, amit az ARKK Copenhagen tervezői is szem előtt tartottak, amikor a legújabb modellükön dolgoztak. Figyelemfelkeltő nevet visel - STORMRYDR. Ez az a cipő, amelyet a legkeményebb és legzordabb körülmények közötti túlélésére találtak ki.

Ennek a modellnek a kialakítása nem különbözik a márka többi projektjétől - nagyon érdekes, futurisztikus, és olyan technológiákkal teli, amelyek segítenek túlélni minden kalandot. A szabadalmaztatott Hydrix Shield membránnak köszönhetően a cipő szél- és vízálló. Ezenkívül 400 gramm szigeteléssel rendelkezik, így nem kell félni a legalacsonyabb hőmérséklettől sem. Figyelemre méltó a Vibram talp is, amelyet kis súlya, valamint kivételes szilárdsága és tapadása miatt gyakran használnak fel trekking cipőkben.

Ha olyan cipőre van szükséged, amely a kiváló dizájn mellett eső, szél, vagy hó ellen is lehetőséget nyújt a város bejárására - a STORMRYDR a tökéletes választás. A cipő három színben kapható, így mindenki talál olyat, amely az elvárásainak megfelel.